Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Şehit Yüzbaşının ailesi de Erdek Şehitliği'ndeydi

Şehit Yüzbaşının ailesi de Erdek Şehitliği

18 Mart Çanakkale Şehitler Günü anma töreninin, Erdek Şehitliğindeki bölümünde, şehitlikte yatan Şehit Yüzbaşı Selim Özdemirin eşi ve kızının da yer alması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

18 Mart Çanakkale Şehitler Günü anma töreninin, Erdek Şehitliğindeki bölümünde, şehitlikte yatan Şehit Yüzbaşı Selim Özdemir`in eşi ve kızının da yer alması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.
Geçtiğimiz Pazar günü, ilçemiz şehitliğinde düzenlenen Şehitler Günü Anma töreninde, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ile Erdek Garnizon Komutanı Dr. Dz. Kd. Alb. İskender Tunaboylu tarafından şehitlikteki tüm mezarlara karanfil bırakılıp, dua edilirken, 1983 yılında Malatya`da görevinin başında şehit düşerek Erdek Şehitliğine gömülen şehit Yüzbaşı Selim Özdemir`in eşi Kadriye Özdemir ile kızı Özge Özdemir`in de katılması dikkat çekti.
Şehit Yüzbaşının ailesi de şehit mezarlarına karanfil bırakırken, şehitlikte ki törene Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Garnizon Komutanı Dr.Dz. Kd. Alb. İskender Tunaboylu, Erdek Belediye Başkan Vekili Melek Decan Erarslan, Erdek Cumhuriyet Başsavcısı Raşit Emir Dellal`in yanı sıra ilçede bulunan kamu kurum temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, Askeri personel, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı. 
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı