Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİ ZİYARET EDEN AHMET AKIN: ‘VATAN SİZE MİNNETTAR’

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİ ZİYARET EDEN AHMET AKIN: ‘VATAN SİZE MİNNETTAR’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesi'ni ziyaret etti. Şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Akın, "Vatan size minnettar" mesajını

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesi'ni ziyaret etti. Şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Akın, "Vatan size minnettar" mesajını verdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şube Başkanı Haydar Filiz ve Balıkesirli şehit yakınları ile gazilerle buluştu. Ziyarette konuşan CHP’li Akın, “'Her şey vatan için' diyerek, ülkemizin bütünlüğü uğrunda canını hiçe sayan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi; saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Şehitlerimizin bize emanetleri olan evlatlarına, eşlerine, kardeşlerine, anne ve babalarına en güzel hizmeti vermek bizim gönül borcumuz. Gazilerimizin yaşamını kolaylaştıracak adımları atmak üzere Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin tüm olanaklarını seferber edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda, daha 18 yaşına girmeden silah kuşanıp düşmanla mücadeleye girişen, İstiklal Madalyalı bir dedenin torunuyum. Şehit yakınlarımız ve gazilerimize olan vefa borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Bu cennet vatan sizlere minnettar" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı