Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Şehit Polis Memuru memleketine dualarla uğurlandı

Şehit Polis Memuru memleketine dualarla uğurlandı

Havran İlçesinde narkotik bir olayın takibinin yapıldığı esnada şüpheliler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Polis Memuru Abdulkadir Güngör, Edremit’te düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı.

Havran İlçesinde narkotik bir olayın takibinin yapıldığı esnada şüpheliler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Polis Memuru Abdulkadir Güngör, Edremit’te düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı.                                ,
Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nde görevli iken şehit olan Polis Memuru Abdülkadir Güngör için Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü yanındaki Şehit Hamdibey Meydanı’nda düzenlenen törene Vali Vekili Şükrü Kara, AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Garnizon Komutanı Hv.Plt. Tuğg. Ergin Dinç, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Tarık Hekimoğlu, Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, askeri ve mülki erkanın yanı sıra şehidin ailesi, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Abdülkadir Güngör'ün cenazesi, tören sonrası toprağa verilmek üzere Balıkesir Kocaseyit Havalimanı'ndan uçakla memleketi Erzurum'a gönderildi. 
Şehidin cenazesi dün ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Erzurum Polis Şehitliğine defnedildi.
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı