Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Şehit polisin acı haberini annesi Edremit´te babası İzmir´de aldı

Şehit polisin acı haberini annesi Edremit´te babası İzmir´de aldı

Diyarbakır´da terör örgütü PKK´ya yönelik hücre evine yapılan operasyonda şehit olan Özel Harekat Polis Memuru Ahmet Alp Taşdemir´in acı haberi, farklı ildeki iki eve ateş düşürdü.

Diyarbakır´da terör örgütü PKK´ya yönelik hücre evine yapılan operasyonda şehit olan Özel Harekat Polis Memuru Ahmet Alp Taşdemir´in acı haberi, farklı ildeki iki eve ateş düşürdü. Şehidin İzmir´in Selçuk ilçesinde oturan imam babası İbrahim Taşdemir, "Milletimiz, sağ olsun" derken, Balıkesir´in Edremit ilçesinde yaşayan annesi Saliha Üray, fenalaşınca sağlık ekibi müdahalede bulundu.
Diyarbakır´da terör örgütü PKK´ya yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Ahmet Alp Taşdemir´in şehadet haberi Balıkesir Edremit ilçesinde yaşayan annesine ulaştı.
Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Kaklım Caddesi´nde oturan şehidin annesi Saliha Üray´a oğlunun şehadet haberini verdi. Sağlık ekiplerinin önünde hazır bekletildiği eve dev Türk bayrağı asıldı.
Kaymakam Ali Sırmalı, çıkışta gazetecilere ülke olarak üzüntülü olduklarını belirterek Türk milletine başsağlığı diledi.
Atatürk Mahallesi Muhtarı İrfan Kolçak ise Türkiye´nin zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek "Maalesef şehit haberi bizim mahallemize de düştü. Kaymakamımız ile ailesini ziyaret ettik ve acı haberi vermek zorunda kaldık çok üzgünüz. Ailesine sabırlar diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun. Dün, bugün tüm şehit olan güvenlik görevlilerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum." dedi.
Kolçak, şehit Taşdemir´in evli ve bir çocuk babası olduğuna belirterek "Babası ile görüşmeler yaptık. Şehidimizin cenazesi sanırım Manisa Salihli´de defnedilecek." diye konuştu. Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli