Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Şehit Kaymakam Safitürk´ün Ablaları Vali Yazıcı´yı Ziyaret Etti

Şehit Kaymakam Safitürk´ün Ablaları Vali Yazıcı´yı Ziyaret Etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, 2016 yılında Mardin´in Derik ilçesinde makamına bölücü terör örgütü mensuplarınca tuzaklanan bombanın patlatılması sonucu şehit edilen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk´ün ablaları Ayşe Türkhan ve Zeynep Bakırkaya ile bir ara

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, 2016 yılında Mardin´in Derik ilçesinde makamına bölücü terör örgütü mensuplarınca tuzaklanan bombanın patlatılması sonucu şehit edilen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk´ün ablaları Ayşe Türkhan ve Zeynep Bakırkaya ile bir araya geldi.
Şehit Kaymakamın ablaları Ayşe Türkhan ve Zeynep Bakırkaya, Devlet büyüklerinin ve Milletimizin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ve onlara her zaman duacı olduklarını söyledi.
Meslektaşları Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk´ü ve tüm Şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ettiklerini belirten Vali Ersin Yazıcı da, Şehidimizin ailesiyle bir süre sohbet ederek, Şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerini kendi aileleri gibi gördüklerini ve onların hakkının asla ödenemeyeceğini ifade etti.
Şehitlerimizin bize bıraktığı birlik ve kardeşlik mirasına sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, "Allah´ın izniyle kimse bu ülkenin bileğini bükemeyecek, hiç endişeniz olmasın" şeklinde konuşan Vali Yazıcı, "Türk milletinin istiklali ve istikbali uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri, yakınları her zaman bu milletin baş tacı olacaktır. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Millet ve devlet olarak sizlere her zaman şükran hislerimizi ifade etmeyi bir borç biliyoruz. Şehitlerimizin emaneti bu vatandan asla vazgeçmeyeceğiz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Şehit ailelerine ve gazilerimize şunu hatırlatmak istiyorum, sizlerin hizmetinizdeyiz, emrinizdeyiz hangi sorununuz olursa olsun bütün kapılarımız sizler için açıktır. Bir kez daha aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli