Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Şehit Bedir Ortaokulu Müdürü iddialı konuştu

Şehit Bedir Ortaokulu Müdürü iddialı konuştu

Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulu 2016-2017 eğitim-öğretim yılsonu sosyal etkinlik programı gerçekleştirdi.

Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulu 2016-2017 eğitim-öğretim yılsonu sosyal etkinlik programı gerçekleştirdi.
Okul Müdürü Vedat Üçka, etkinlikte yaptığı konuşmada, ?Bize atletizm pisti ve salon yapılsın, Türkiye dereceleri çıkarmaya hazırız? diyerek çok iddialı bir açıklama yaptı.
Okul Müdürü Vedat Üçkan açılış konuşmasında, 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulun kazandığı başarıları anlattı.
Üçkan, ?Sadece Bandırma´dan bizim okulumuzu katıldığı, Yıldız kızlarda il dördüncülüğü kupasını, İl Kros yarışmalarında takım halinde yıldız erkek takımımız il dördüncüsü, İlçe Cumhuriyet Kupası kros yarışmalarında yıldız kızlarda hem bireysel, hem takım halinde birinci oldular. 23 Nisan´da yapılan yarışmalarda yıldız erkeklerde ilçe ikincisi, küçük erkeklerde ilçe dördüncüsü, küçük kızlarda da ilçe beşincisi olarak, bu yılı atletizm alanında başarılı bir şekilde kapattılar. Okulumuzu her alanda ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. En çok ihtiyacımız olan bir atletizm pisti ve salon. Her zaman dile getiriyorum bir daha söyleyeyim. Bize atletizm pisti ve salon yapılsın, Türkiye dereceleri çıkarmaya hazırız.? ifadesini kullandı.
Etkinlik, anasınıfının gösterileri, 7.sınıf öğrencilerinin İngilizce parçalardan oluşan konseri, 6/A sınıfının müzik korosunun şarkıları ve resim yarışmalarının ödül töreni ve görsel sanatlar sergisinin açılışı ile sona erdi.
Programa Bandırma´daki bazı okulların müdürleri ve öğrenci velileri de katıldı.
Haber: Ahmet Pesen



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli