Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sedat Uz ?Gün Marmara Günü? diyerek aday adayı oldu

Sedat Uz ?Gün Marmara Günü? diyerek aday adayı oldu

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için aday adayları başvuru yapmaya devam ediyor.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için aday adayları başvuru yapmaya devam ediyor.
AK Parti Marmara İlçe eski Başkanı Sedat Uz, Marmara Belediye Başkanlığı´na aday adayı oldu.
Marmara İlçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde sayısız başarılı çalışmalara imza atan AK Parti Marmara İlçe eski Başkanı Sedat Uz, belediye başkanlığı için bende varım dedi.

Marmara Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvuru evraklarını AK Parti Marmara İlçe Başkanlığı´na giderek İlçe Başkanı Gül Ağaoğlu´na teslim eden Sedat Uz, sıcağı sıcağına yaptığı ilk açıklamada, aday adayı olma gerekçesini ?Şeffaf ve adaletli bir şekilde, insanları ayrıştırmadan sadece Marmara ve ilçeye bağlı tüm bölgelere eşit hizmet etmek? olarak özetledi.
AK Parti Marmara İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde, Marmara için gösterdiği gayretlerinin bilindiğini ifade eden Uz, AK Parti belediyeciliğinin vizyon ve misyonunun ortada olduğunun altını çizdi.
Aday adaylığının adaylıkla taçlanmasının ardından en kısa zamanda sahaya ineceğini belirten Uz, ?Marmara ve bağlı tüm yerleşim yerleri ile ilgili hazırladığım projelerimi seçmenlerimle paylaşacağım. AK Parti belediyeciliğinin vizyonu ve misyonuyla ilçemize ve bağlı tüm yerleşim yerlerine en iyi hizmeti vereceğimize yürekten inanıyorum. Gün Türkiye Günü, Gün Marmara Günü." diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli