Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Sayfa Editörümüz Taygun Ertan da artık TGC`li

Sayfa Editörümüz Taygun Ertan da artık TGC`li

YENİ ERDEK Gazetesi Sayfa Editörü SerhanTaygun Ertan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) üyesi oldu.

YENİ ERDEK Gazetesi Sayfa Editörü SerhanTaygun Ertan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) üyesi oldu.
TGC üyeleri, İstanbul Cağaloğlu`ndaki cemiyet lokalinde, "Geleneksel Ayın Son Pazartesi Yemeği"nde bir araya geldi.

TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş, yemekte TGC`nin, mart ayı içinde gerçekleştirdiği etkinlikler hakkında bilgi verdi. Yemeğe, TGC Başkanı Turgay Olcayto, Başkan Yardımcısı Recep Yaşar, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Celâl Toprak`ın da aralarında bulunduğu çok sayıda gazeteci katıldı. Açılış konuşmasını yapan TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş, bir önceki ayın yemeğinden bugüne dek gerçekleştirdikleri çalışmalar ve cemiyetin etkinlikleri hakkında bilgi verdi.
ROZET TÖRENİ
Daha sonra törene geçildi. Törende, "Ekonomik Durum Gazetesi"nden Cahit Çataloğlu`nun plâketini TGC Başkanı Turgay Olcayto verdi. Ardından, TGC`nin yeni üyelerinin rozetleri verilerek üyelere "Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Albümü" armağan edildi.
Gazetemizin Sayfa Editörü Serhan Taygun Ertan`ın rozetini, TGC Yönetim Kurulu Üyesi Celâl Toprak verdi. Törende ayrıca Arife Kalender, Cem Elçin, Eray Erkollu, Erkan Çapraz, Göksel Gürsoy, İdris Çokal, Miraç Zeynep Özkartal Taner, Mustafa Güzel, Serhat Burak Kuru ve Tülây Sükün de rozetlerini aldılar.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı