Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

SAVUNMANIN ZAFERİ: 0-2

SAVUNMANIN ZAFERİ: 0-2

120 kadar Manisa’ya giden cefakâr Bandırmaspor taraftarları maçın sonuna kadar hiç susmadılar.

Erdem Özcan

120 kadar Manisa’ya giden cefakâr Bandırmaspor taraftarları maçın sonuna kadar hiç susmadılar. Takıma büyük destek verdiler. Manisa sanki Bandırma oldu… Golcülerimiz; Doğan Can Davas ve Dijitte gibi diğer oyuncularımız da görevlerini fazlasıyla yaptılar ama zafer bana göre savunmacılardan geldi. Henüz 5. Dakikada Manisa 4 korner arka arkaya atınca tamam dedim Manisa galibiyete şartlanmış… Ama işte Bandırmaspor da da 2 golcü olduğunu unutmuş olmalılar ki 2 golcümüzden biri olan Djitte Jozefzoon’un pasını çok iyi takip etmesi golü getirdi. Deplasmanda atılan bu gol çok kıymetliydi. Savunmamızın da iyi futbolu sonunda deplasmanda alınan 3 puan çok çok değerliydi.

Maç sonu istatiklere bakacak olursak topla oynamada Manisaspor yüzde 68, Bandırmaspor yüzde 32. İsabetli pas da da Manisa 521 Bandırmaspor 266 pas yapmış. Bu rakamlardan da belli oluyor ki Manisa, Bordobeyaza göre çok çok koşturmuş çok üstüne gelmişlerdi..Hele ikinci yarı ama işte 2-0 galip geldikten sonra daha çok koşturan Manisa’yı savunma oyuncularımız durdurmak ve galibiyeti korumak için çok çalıştılar çok efor saffettiler.

Galibiyette savunma oyuncularımızın çok emeği geçti. Hatta; yorulmaz dediğimiz Mulumba, Jozefzoon ve Djitte bile son dakikalarda dışarı alındılar. Kalecimiz günündeydi adeta duvar oldu… Teknik direktörümüz de kenardan hiç durmadan oyunculara talimat vermesi çok yerindeydi. Özellikle giydiği montun sarı renkte olması oyuncuların kenardan onu kalabalık içinde daha iyi görmeleri için olduğunu tahmin ediyorum.

Tebrikler…



Anahtar Kelimeler: SAVUNMANIN ZAFERİ: -
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı