Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Savaş İşler, babasının izinde

Savaş İşler, babasının izinde

Erdek Alattin Mahallesi muhtarlık görevini yürütürken vefat eden Doğan İşler´den boşalan Alaattin Mahallesi muhtarlığına oğlu Savaş İşler aday olduğu açıkladı.

Erdek Alattin Mahallesi muhtarlık görevini yürütürken vefat eden Doğan İşler´den boşalan Alaattin Mahallesi muhtarlığına oğlu Savaş İşler aday olduğu açıkladı.
Muhtar adayı Savaş İşler, aday olma gerekçesini ise "Babamın saygınlığını sürdürebilmek adına adayım" diyerek özetledi.
Geçtiğimiz günlerde görevi başında vefat eden Erdek Alaattin Mahallesi Muhtarı Doğan İşler´in oğlu Savaş İşler yapılacak olan ara seçimde Alaattin Mahallesi Muhtarlığına talip olduğunu söyledi.
Muhtar Adayı İşler göreve talip olmasında ki nedeni, babasının Alaattin Mahallesi halkında oluşan saygınlığını sürdürebilmek ve babasından öğrendiği muhtarlık tecrübelerini halkına hizmet olarak aktarabilmek olarak duyurdu. 

Alaattin Mahallesi Muhtar adayı Savaş İşler gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "1976 yılında Erdek´te doğdum. İlk ve ortaokulu ilçemde okuduktan sonra Bandırma Ticaret Meslek Lisesinden 1993 yılında mezun oldum. Yüksek öğrenimimi Zonguldak Kara Elmas Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu´nda Muhasebe Bölümü mezunu olarak 1998 yılında ilçeme geri döndüm ve o tarihten itibaren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir İbrahim İlhan´ın yanında muhasebeci olarak çalışmaktayım. Görevi başındayken vefat eden Alaattin Mahallesi Muhtarı Doğan İşler´in ikinci çocuğuyum. Babamın vefatı üzerine boşalan ve ara seçime giden mahallemizin muhtarlığına aday oldum. 6 Dönem mahallemizde muhtarlık hizmeti yapmış Doğan İşler´in oğlu olarak babamın mahallemizde ve Erdek halkında oluşan saygınlığını sürdürebilmek, yıllardır ondan öğrendiğim tecrübeleri mahalleme hizmet olarak getirebilmek adına çok değerli mahalle halkımdan izin alarak bu kutsal göreve talip oldum.?
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli