Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sarıdan ilk açıklama geldi…

Sarıdan ilk açıklama geldi…

Erdekte yapılan yerel seçimlerde 5 yıllık bir aradan sonra büyük bir farkla tekrar belediye başkanı seçilen Hüseyin Sarı, sosyal paylaşım sitesi Facebooktan yayınladığı mesajla An itibari ile CHP rozetini çıkarttık açıklamasında bulundu.

Erdek`te yapılan yerel seçimlerde 5 yıllık bir aradan sonra büyük bir farkla tekrar belediye başkanı seçilen Hüseyin Sarı, sosyal paylaşım sitesi Facebook`tan yayınladığı mesajla "An itibari ile CHP rozetini çıkarttık" açıklamasında bulundu.
Bir sosyal paylaşım sitesi hesabından paylaşımda bulunan CHP Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, tüm hemşerilerimize hizmeti hakka hizmet olarak gördüklerini belirtti.
Sarı`nın yaptığı açıklamasının tamamı ise şöyle: "An itibarı ile CHP rozetimizi çıkarıp tüm hemşerilerimize hizmeti hakka hizmet görüyoruz. Doğruluktan, dürüstlükten ayrılmadan ahlaklı bir şekilde aynı felsefeyi yaşam tarzı edinmiş her kesimi kucaklayarak hizmete devam edeceğiz. Ekibimin ve halkımızın desteğine sonsuz teşekkür ediyorum. Bu güvene layık olabilmek için gece gündüz hiçbir bahane üretmeden çalışacağız."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli