Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Sarıdan çevre yolu sözü

Sarıdan çevre yolu sözü

CHP Erdek Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sarı, beldeler ve köylerdeki seçim çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan belirli aralıklarla Erdek merkezde de seçmenleri ile buluşuyor.

CHP Erdek Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sarı, beldeler ve köylerdeki seçim çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan belirli aralıklarla Erdek merkezde de seçmenleri ile buluşuyor.
Çarşamba günü Paşaliman Adasına çıkartma yapan Sarı, aynı akşamda eski İtfaiye Caddesinde hizmet veren bir kahvehanede seçmenleriyle bir araya geldi.
Kahvehane önünde toplanan kalabalık dinleyici topluluğuna hitap eden Sarı, yaptığı konuşmada mazbatayı aldığı gibi yapacağı projelerden söz etti.
Sarı, mazbatayı aldığı gibi Kapıdağ Çevre Yoluna ilk kazmayı vurma sözü verdi.
Sarı, konuşmasında Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın yanında olan ve kendisine karşı korkutulduğunu söyleyen kişilere de seslenip, `Benim kimseyle bir derdim yok` açıklamasında bulundu
Sarı, yaptığı konuşmada "Kahvehane köşelerinde insanlara, Sarı başkan olursa seni işinden, aşından eder diyerek milleti korkutanlar, önce kendileri daha belediyeye girer girmez çıkardığı belediyenin bel kemiği çalışanları söylesin insanlara. Benim kimseyle bir derdim yok. Pakize Ciciler, Ceyhun Mırız, Halil Aydöner bu insanlar Erdek`te kendileri haricinde bir sürü insana ekmek veriyorlar. Benim bu isimlerle ne alıp veremediğim olabilir? insanları korkutuyorlar. Erdek`e yatırım yapmış, otel motel dikmiş insanın otelini mi kapatacağız. Ben isterim ki Erdek`te 6 yıldızlı 7 yıldızlı bir bu kadar daha otel yapılsın. Yani onun için kahvehanelerde konuşulan dedikodulara kulak asmasın Erdek halkı. Benim, Hüseyin Aysan dahil hiç kimseyle bir derdim bir tasam yok. Ancak o aşağıda çay bahçesi işletenler var ya, veya büfe sahipleri, tabii parası verenler hariç, işte benim sorunum bunlarla olacak. Belediyenin 1 lirasını kimseye peşkeş çekilmesine müsaade edemem" dedi. 
CHP adayı Sarı, devam eden konuşmasında hükümete yüklendi.
Sarı "Bugün çıkmış Başbakan televizyonlara bu savcıları bu müdürleri Pensilvanya atadı, onlar göreve getirdi diyor. Bu ülkeyi onlar bu duruma soktu diyor. E kardeşim o zaman bende sorarım Sayın Başbakana. Bu 80 yaşındaki adam Pensilvanya`dan ülkeyi yönlendirebiliyor da sen Ankara`da armut mu topluyorsun?" diye konuştu.
CHP Erdek Belediye Başkan adayı Hüseyin Sarı, konuşmasının sonunda kahvehane önünde toplanan seçmenlerine teşekkür ederek toplantı sona erdi.
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli