Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sarı´dan okullara ?Öğretmenler Günü? ziyareti

Sarı´dan okullara ?Öğretmenler Günü? ziyareti

Belediye Başkanı ve S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sarı,

Belediye Başkanı ve  S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sarı, geçtiğimiz hafta kutlanan Öğretmenler Günü nedeniyle Ocaklar ilkokulu ve ortaokulu, Halitpaşa İlkokulu, 18 Eylül Ortaokulu, Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahmet Vehbi Ç.Anadolu Lisesi, Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulu, Atatürk İlkokulu, Nerime Yüksel Ortaokulu, İstiklal İlkokulu, Muzaffer Gürer Ortaokulu ve Anadolu Lisesi´nde görev yapan öğretmenlerimizi ziyaret ederek, öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü´nü kutladı. 

24 Kasım´ın Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçis Sınavı (TEOG) ile aynı güne denk gelmesi nedeniyle ziyaretini ertelemek zorunda kalığını vurgulayan Hüseyin Sarı, "Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin bu özel günlerini kutluyorum. Erdek Belediyesi olarak eğitim için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için çabalıyoruz? açıklamasında bulundu.
Bayan öğretmenlere şal, erkek öğretmenlere Atatürk baskılı kravat ve ayrıca tüm öğretmenlere Marmarabirlik armağan paketi veren Sarı´ya teşekkür eden öğretmenler, bu özel günlerinde hatırlanmanın mutluluğunu dile getirdiler. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli