Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sarı´dan kutlama mesajı

Sarı´dan kutlama mesajı

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı? nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı? nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Sarı´nın mesajı şöyle:
?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ulu Önderimiz Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen en güzel bayramdır. Sadece ulusumuzun değil, tüm dünya çocuklarının bayramı olan bu anlamlı gün, barışı simgeleyen en güzel gündür.
İşte bu yüzden; Türk çocukları Atatürk gibi algılamalı, Atatürk gibi düşünmeli, Atatürk´e layık olmalıdır. Bizlere düşen görev; Geçmişte yaşadığımız zorlukları unutmayarak, cumhuriye timize, bağımsız lığımıza, sahip çıkmak ve Mustafa Kemal Atatürk´ün göstermiş olduğu ışıklı yolda yürümektir.
Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına bir kez daha teşekkür ediyor, tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyor ve tüm ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutluyorum.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Sarı kutlama mesajı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli