Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sarı´dan Kafaoğlu değerlendirmesi

Sarı´dan Kafaoğlu değerlendirmesi

?Söyleme değil, icraata bakacağız?

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Zekai Kafaoğlu´na başarılar diledi. Kafaoğlu´nun, daha önceki dönemlerde AKP Balıkesir İl Başkanlığı ve Altı Eylül Belediye Başkanlığı yaptığına işaret eden Sarı, şu değerlendirmede bulundu:
?Tabii ki biz, demokrasinin tam kurallarıyla işlemesi ve seçimle gelenin, seçimle gitmesinden yanayız. Bu nedenle, Erdek´e hiçbir yararı olmamasına karşın halkın iradesiyle seçilen Edip Uğur´un istifa ettirilmesini doğru bulmuyoruz. Edip Bey´in yerine gelen Zekai Kafaoğlu, daha yumuşak ve uyumlu bir siyasetçi. Şu anda, ildeki tüm belediyelere adil ve eşit bir yaklaşım içinde olacağını söylüyor. Ancak söyleme değil, icraata bakmak gerekir. Bekleyip, göreceğiz.?
AKP´nin, iktidara gelmeden önce merkezden değil, yerinden yönetimi uygulamaya geçireceğini belirtmesine karşın buna uymadığına işaret eden Sarı, ?Balıkesir´in Büyükşehir olmasından sonra ilçe belediyelerinin işleri daha güçleşti. Balıkesir gibi büyük bir coğrafyanın, il merkezinden yönetilmesine olanak yoktur? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli