Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sarı´dan adaylık açıklaması

Sarı´dan adaylık açıklaması

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı: ?Aday adayı başvurusu yapmadım ama başkan adayıyım?

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçim ile ilgili düşüncelerini açıklarken, ?Aday adayı başvurusu yapmadım ama başkanlığa adayım? dedi.
Muhtarlara verdiği akşam yemeğinde konuya açıklık getiren Sarı, şunları söyledi:
?Partim CHP, önümüzdeki yerel seçimde başkan adaylarını hangi yöntemle belirleyeceğini hâlâ açıklamadı. Genel merkezimizin bu konudaki kararını beklediğimden aday adaylığı başvurusu yapmadım. Ancak % 99 partimin adayı olacağıma eminim. 30 yıldır politikanın içindeyim. Hep parti içi demokrasiyi savundum. İnandığım ilkeler ve prensiplerim doğrultusunda, toplumsal mücadele verdim. Eğer bu ilke ve prensiplerimden saparsam bireysel politika yapmış olurum. Partimin, aday belirleme yöntemini açıklamasını bekliyorum. Her zaman vurguladığım gibi birden çok adayın bulunduğu yerlerde tüm parti üyelerinin katılımıyla ön seçim yapılmalı. Tabii ki ayrıca kamuoyu araştırması da olabilir. Ancak bu araştırmalar, güçlü iki aday veya iki güçlü parti arasında gerçekleştirilmeli. Partimin yeniden beni aday göstereceğinden hiçbir kuşkum yok. 

Ancak ters bir durum olursa ne yapacağıma tek başıma karar vermem. Politikada birlikte hareket ettiğim arkadaşlarım ve ailemle bir araya gelip ortak akılla bir karar alırım. Gerekirse seçime bağımsız aday olarak katılırım. Partimde bir arkadaş daha adaylığını açıkladı. Ona da başarılar dilerim. Herkesin toplumda verdiği demokratik mücadele kadar karşılığı vardır.?
MUHTARLARLA HİÇBİR SORUN YAŞAMADIM
Muhtarlarla hiçbir sorun yaşamadığını, her zaman onlara destek vermeye çalıştığını belirten Sarı, şöyle konuştu:
?Hepinizi çok seviyorum. Bugüne kadar hep yanınızda oldum. Mahallelerinizin sorunlarının çözümüne belediyemizin gücü oranında yardım etmeye çalıştım. Yaklaşan seçimlerde hepinize başarılar diliyorum.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Sarı adaylık açıklaması
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli