Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sarı Tamam mı Dedi?

Sarı Tamam mı Dedi?

CHP Genel Merkezi´nin önümüzde ki günlerde Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile yola devam mı tamam mı diyeceği yönünde bir açıklama beklenirken gündeme bomba gibi bir iddia düştü.

Erdek´te, CHP Genel Merkezi´nin önümüzde ki günlerde Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile yola devam mı tamam mı diyeceği yönünde bir açıklama beklenirken gündeme bomba gibi bir haber düştü.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın CHP Genel Merkezi´ne gönderdiği bir ihtarname ile aday adaylığından geri çekildiği öğrenildi.

Sıcağı sıcağına Erdek siyaset gündemine düşerek bomba etkisi yaratan bu habere göre, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın, noter kanalıyla Yüksek Seçim Kurulu ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi´ne bir ihtarname göndererek Erdek Belediye Başkanlığı aday adaylığından geri çekildiği öğrenildi.

Kamuoyuna yansıyan haberlerin dayandırıldığı noter ihtarnamesinin basına nasıl sızdığı henüz bilinmezken, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın 23 Ocak 2019 tarih ve 2503 sayılı Ankara 63. Noterinden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine gönderdiği ihtarname ile CHP Erdek Belediye Başkan Aday Adaylığından çekildiği ortaya çıktı.

Sarı, Cumhuriyet Halk Partisine gönderdiği ihtarnamede ?31 Mart 2019´da yapılacak olan yerel seçimlerde Erdek Belediye Başkan Aday Adaylığı için 25 Ekim 2018´de Cumhuriyet Halk Partisi Erdek İlçe Başkanlığına yapmış olduğum aday adaylığı müracaatımdan gördüğüm lüzum üzerine geri çekildiğimi beyan ederim? ifadelerini kullandı.

Haber:Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Sarı Tamam Dedi
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli