Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sarı, okulları gezdi

Sarı, okulları gezdi

Öğretmenler Günü´nü kutladı

Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, geçtiğimiz hafta kutlanan ?Öğretmenler Günü? nedeniyle Halitpaşa İlkokulu, 18 Eylül Ortaokulu, Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahmet Vehbi Ç.Anadolu Lisesi, Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulu, Atatürk İlkokulu, Nerime Yüksel Ortaokulu, İstiklal İlkokulu, Muzaffer Gürer Ortaokulu ve Anadolu Lisesi´nde görev yapan öğretmenlerimizi ziyaret ederek, öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü´nü kutladı.
24 Kasım Öğretmenler Günü´nde kent dışında olması nedeni ile ziyaretini erteleyen Sarı, "Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Erdek Belediyesi olarak eğitim için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için çabalıyoruz.´´ açıklamasında bulundu.
Tüm öğretmenlerimize kupa armağan eden başkanımıza, öğretmenlerimiz, teşekkürlerini sunarak bu özel günlerinde hatırlanmanın mutluluğunu dile getirdiler.
Sarı, çarşamba günü de tüm Kapıdağ´ı gezerek, kırsal mahallerimizde bulunan okullarda görev yapan öğretmenlerimizi ziyaret edecek.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Sarı okulları gezdi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli