Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sarı, okul ziyaretlerini sürdürdü

Sarı, okul ziyaretlerini sürdürdü

nceki gün merkez okullarını ziyaret ederek, 24 Kasım nedeniyle merkezdeki okul öğretmenlerini kutlayan Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, kutlamalarını sürdürüyor.

Önceki gün merkez okullarını ziyaret ederek, 24 Kasım nedeniyle merkezdeki okul öğretmenlerini kutlayan Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, kutlamalarını sürdürüyor. 

Sarı, dün de Ocaklar İlkokulu, Karşıyaka İlkokulu, Karşıyaka Ortaokulu, Karşıyaka Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çakıl İlkokulu, Şahinburgaz İlkokulu ve Ballıpınar İlkokulunda görev yapan öğretmenlerimizi ziyaret ederek, öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü´nü kutladı.
Merkezden uzak okullarımızda görev yapan öğretmenlerle buluşan Sarı, öğretmenlerden gelen istekleri belediyenin ilgili birimlerine iletti.
Öğretmenler, kendilerine kupa armağan eden Sarı´ya, teşekkür ederek bu özel günlerinde hatırlanmanın mutluluğunu dile getirdiler.
Ocaklar İlkokulunda görev yapan öğretmenler ise Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´ya, kendilerine her zaman gösterdiği ilgi ve destek nedeniyle teşekkür plaketi sundular. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli