Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sarı: ?Mutluluk verici bir ödül?

Sarı: ?Mutluluk verici bir ödül?

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER)

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) Genel Başkanlığı´nın tarafından kendisine verilen ?En Başarılı Belediye Başkanı? ödülünü değerlendirdi.
Bu ödülün veriliş kriterlerini bilmediğini vurgulayan Sarı, şunları söyledi:
?Kriterleri bilmiyorum ama zor ortam ve koşullarda verilen hizmet ile ilgili olduğunu tahmin ediyorum. Görev yaptığım hiçbir dönemde, yokluklar ve ekonomik yetersizlikler mazeretlerine sığınmayarak, olanaklarımı zorlayıp hizmet üretmeye çalıştım. Bugün de öyle yapıyorum. Beni bu ödüle layık bulanlara teşekkür ederim.?
Haber : Önder Balıkçı



Erdekli Davut
30.09.2017 17:05:23
Sanırım bunlar halkla dalga geçiyorlar.Ne başarısı, neyin başarısı.Kim başarılı ??? Belediye çalışanları 9 aydan bu yana maaş alamıyor. Erdek´ te turizm bitmiş, belediye borç batağı içinde. Somuçta neymiş: başkan başarılı... Neyin kafasını yaşıyor bu insanlar. Başarılı belediye başkanımı görmek istiyorsunuz? Ne Sarı, nede Aysan. Türkiyenin en başarılı belediye başkanı Tunceli Ovacık Belediye Başkanı olan Fatih Mehmet Maçoğlu´ dur. Komunist başkan diye aratın bulursunuz. borç batağında değil, karda olan bir belediyesi var. Unutmadan halka hizmet hakka hizmettir. ve derler ki Anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı soksan az... Saygılarımla

Anahtar Kelimeler: Sarı Mutluluk verici ödül
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false