Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sarı Kırmızı renklere adanmış bir yaşam

Sarı Kırmızı renklere adanmış bir yaşam

Keskinsoy: ?Benim Hayatım Sarı Kırmızı?

Erdek´te sarı kırmızı renklere yaşamını adamış Aytekin Keskinsoy, görenleri hayrete düşürüyor. Çalışma saatleri dışında sokakta ve evde sürekli olarak sarı kırmızı renkli forma tişört, ayakkabı, saat, aksesuar atkı, yelek ve mont giyen Keskinsoy, ?Galatasaray, benim için bir yaşam felsefesi? diyor. 1979 doğumlu Aytekin Keskinsoy, beş yaşından beri başka hiç bir renk tişört ayakkabı veya aksesuar giymediğini belirtirken, ?Kendimi bildim bileli yaşamımı sarı kırmızı renklere adadım. Sarı ve kırmızı renkler olmadan yaşayabileceğimi düşünmüyorum. Evde, dışarda, bayramda, seyranda benim üstümde başka bir renk göremezsiniz. Bu özelliğim nedeniyle insanlar bana hayretler içinde bakıyorlar ama ben bu renkler olmadan nefes alamam.? dedi.
Uzun yıllardır Erdek´te yaşayan ve Erdek Belediyesi´nde çalışan Keskinsoy, 2000 ? 2005 yılları arasında da Erdekspor´da sağ bek olarak top koşturdu. Sporun barış sevgi ve kardeşlik olduğunu vurgulayan Keskinsoy, şöyle konuştu :
?Erdekli kardeşlerimin futbola tutkusu bambaşka. Ben Fenerbahçeli olsun, Galatasaraylı olsun, Beşiktaşlı olsun veya herhangi bir takımı desteklesin tüm kardeşlerime futbolun tutku ve ezeli rekabetin ancak ebedi dostluk demek olduğunu her platformda söylüyorum. Bu yıl deplasman yasaklarının kalkması, ülkemiz futbolu adına sevindirici bir durum. Dilerim ki saha içinde de, tribünde de bundan sonra kol kola maç izleyebilelim.?

Haber : Tuygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli