Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Sarı Anıtkabir´deydi

Sarı Anıtkabir´deydi

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayı gösterilecek aday adaylarının CHP genel merkezlerdeki belirleme süresi sonuçlanırken, adaylığı açıklanan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, beraberindeki Erdek heyeti ile Anıtkabir´e resmi bir ziyarette b

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayı gösterilecek aday adaylarının CHP genel merkezlerdeki belirleme süresi sonuçlanırken, adaylığı açıklanan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, beraberindeki Erdek heyeti ile Anıtkabir´e resmi bir ziyarette bulundu.
Eşi F. Özlem Sarı´nın elini tutarak aslanlı yoldan Anıtkabir´e yönelen başkan Sarı´yı kendisine yol arkadaşlığı yapan CHP Erdek ilçe Başkanı Metin Uysal, bazı meclis üyeleri, esnaf odaları temsilcileri ve partililer takip etti.
Başkan Sarı ve beraberindekiler Anıtkabir´in önüne geldiklerinde önce dualarını yaptılar.
Anıtkabir tören kıtasını takip eden başkan Sarı ve beraberindeki Erdek heyeti mazoleye çıkarken duygulu anlar yaşadı.
Mazoleye çıkan başkan Sarı ve Erdek heyeti saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı´nı okudu.
Başkan Mimar Hüseyin Sarı, Anıtkabir´de, Anıtkabir özel defterine gelinen noktanın tarihi dokusuna uyan düşüncelerini aktardı.
Sarı ve Erdek heyetinin Anıtkabir´de gerçekleştirdikleri resmi törenin ardından müzeler ziyaret edildi. Çıkışta Anıtkabir özel hatıra resmi çekildi. CHP, Erdek Belediye Başkanı ve Erdek belediye başkan adayı Mimar Hüseyin Sarı ile beraberindeki heyet, 29 Ocak 2019 Salı günü döneceği Erdek yolunda, Erdekliler tarafından Bandırma girişi Banvit tesisleri önünde karşılanacak.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Sarı Anıtkabir deydi
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu