Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Sarbay gece gündüz sahada

Sarbay gece gündüz sahada

Türkiye 14 Mayıs 2023 seçimlerine kilitlendi.

 

Türkiye 14 Mayıs 2023 seçimlerine kilitlendi. Yaklaşan kritik seçimler öncesi milletvekili adayları sahada çalışmalarına devam ederken, Balıkesir'de en çok dikkat çeken ve performans ile göz dolduran isimlerin başında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Abdullah Sarbay geliyor.

Seçim çalışmaları çerçevesinde Erdek'te ve diğer ilçelerde ziyaretlerini sürdüren 28. Dönem Balıkesir Milletvekili Adayı Abdullah Sarbay, vatandaşlardan destek istiyor.

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan, Balıkesir'in dört bir yanında seçimlere yönelik saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili adayı Abdullah Sarbay çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı.

MHP Milletvekili adayı Sarbay bu seçimin diğer seçimlerden farklı olduğunu ve MHP’nin bu seçimde sürpriz yapacağının altını çizdi.

Gerek il, gerek ilçe teşkilatları ile gece gündüz demeden var güçleri ile çalıştıklarının altını çizen MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Abdullah Sarbay  ”Teşkilatımız, Adaylarımız, ilçe yönetimlerimiz, il yönetimimiz, Ocak Başkanlarımız, tam kadro Milliyetçi Hareket Partisi olarak sahada üstün bir gayretle adım atılmadık yer, çalmadık kapı, tokalaşmadık el bırakmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türk Milleti, milletin gerçek temsilcisi olarak Cumhur İttifakı'na sahip çıkacaktır" dedi.

Son olarak dün seçim çalışmaları için MHP Balıkesir Milletvekili adayları Ekrem Gökay Yüksel, Harun Algül, Abdullah Sarbay ve Nihat Gezergiç Gönen, Bandırma, Erdek ve Manyas ilçelerine çıkarma yaparak MHP rüzgarı estirdiler.

Gittikleri yerlerde büyük bir coşku ile karşılanan adaylar ziyaretleri sırasında hayata geçirmeyi planladıkları projelerle ilgili de değerlendirmelerde bulundular.

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Sarbay gündüz sahada
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı