Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Saraylarda muhteşem sünnet şöleni

Saraylarda muhteşem sünnet şöleni

Saraylar Belediyesi ile Ulus Medya ortaklığıyla çoşkulu bir törenle sonlanan Sünnet Şöleni belde halkı ve misafirlerden tam not aldı.

Saraylar Belediyesi ile Ulus Medya ortaklığıyla çoşkulu bir törenle sonlanan Sünnet Şöleni belde halkı ve misafirlerden tam not aldı. 
Geceye şarkılarıyla eşlik eden Tuğba Ekinci ve İntizar`ın sahne performansı ise görülmeye değerdi. Gecede, konuşma yapan Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, sosyal etkinlik hizmetlerine çok önem verdiğini bu tür etkinliklerin halkı kaynaştırdığına vurgu yaptı. 
Konuşmasında merhum belediye başkanı Güner Yavuz`u da hatırlatan Aksoy, onun gösterdiği gayreti kendisine örnek aldığını belirtti. 
Şölene katılım gösteren herkese teşekkür eden başkan Aksoy, Yaşam Hastanesi Başhekimi Ekrem Çömez`e teşekkür plaketini iletirken çocuklarımıza gösterdiği hassasiyetten dolayı da ayrıca tebriklerini iletti. Konserde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın okunan mesajı coşkuyla alkışlandı. Şölende sünnet çocuklarının altınlarını takdim için geçmiş dönemde başkanlık yapan Şakir Can, Remzi Dinçer ile dönemin meclis üyeleri sahneye davet edildi. Gecede sahne alan İntizar ve Tuğba Ekinci, eşsiz bir memleketimiz olduğunu belirterek Saraylar`da çok beğendiklerini ifade ettiler. 
Geceden teşekkürlerle ayrılan sanatçılar ilgiden memnun kaldıklarını dile getirirken, belediye adına şölene katılım gösteren herkese ve Ulus Medya ya bu kusursuz konser için teşekkürlerimizi sunuyoruz denildi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli