Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Saraylarda Anneler Günü organizasyonu

Saraylarda Anneler  Günü organizasyonu

Marmara Adası Saraylar Beldesinde, belediye tarafından Anneler Gününde düzenlenen etkinlik adada ses getirdi.

Marmara Adası Saraylar Beldesinde, belediye tarafından Anneler Gününde düzenlenen etkinlik adada ses getirdi.
Saraylar Belediyesi tarafından 10 Mayıs 2013 Cuma günü Abroz mevkiinde düzenlenen etkinliğe Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, AKP Genel Başkan Yard. Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, İl Sağlık Müdürü Mustafa Alp Akoğlan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Deniz, Marmara Kaymakamı Abdülkadir Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Kabay, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Ayça, İlçe Liman Başkanı Ayhan Özdemir, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, AKP Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz ile çok sayıda halk katıldı.                
Vali ve protokol heyeti öncelikle Valilik yardımı ile yaptırılan sahil şeridi yolunu gezerek belediye binasına geldi. Belediye Başkanlık Makamında beldenin genel sorunları ve istekleri Vali Turhan`a aktarıldı.
Konser başlamadan önce Vali Turhan, AKP Genel Başkan Yrd. Edip Uğur ile AKP Balıkesir Milletvekili Mehmet Cemal Öztaylan günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını gerçekleştirirken organizasyonun ve beldenin güzelliğine vurgu yaptılar.
Böyle bir etkinliği düzenleyen Saraylar Belde Belediye Başkanı Süleyman Aksoy`a teşekkür edilirken, bu birlik ve beraberliğin her zaman daim olmasını ada halkı için dilediler.
Dünya Anneler Gününü kutladığını açıklayan Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ise belde halkını birarada görmekten mutluluk duyduğunu ve bu görüntünün ilerleyen zamanda başka organizasyonlarda büyüyerek devam etmesini diledi.
Program, Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Şükran Soytürk`ün sahne aldığı konserle sürdü.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli