Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sanayici Kula, Esnaf Birliğinde

Sanayici Kula, Esnaf Birliğinde

İsmi CHPden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ile geçen Kuladan esnaf birliğine ani ziyaret gerçekleşti.

İsmi CHP`den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ile geçen Kula`dan esnaf birliğine ani ziyaret gerçekleşti.
Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, esnaf teşkilatına iadeye ziyarette bulundu.  Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) yönetimi tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Faruk Kula, ticaret borsası seçiminden sonra kendilerini ziyarete gelen esnaf camiasının jestine karşılık iadeyi ziyarette bulunduklarını söyledi. 
Ticaret Borsasının seçiminden sonra bize yeni görevimizde başarılar dileğinde bulunan başta Esnaf Odaları Birliği Başkanına ve diğer tüm oda başkanları arkadaşlarımızın bizleri kutlama ziyaretine iadeyi ziyaret olarak bugün buraya gelmiş bulunuyoruz diyerek konuşmasını sürdürün Kula, "Bizler bu şehirde üyelerin oylarıyla seçilmiş ve verilen görevleri elimizden geldiği kadarıyla yapmaya çalışan fertleriz. Ortak sevdamız; Balıkesir sevdası. Hepimiz şehre hizmet için beraberiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda var. Bizler size teşekkür etmek için buraya gelmiş bulunuyoruz." dedi.
Aşanel: "Sayın Kula, içimizden biridir"
Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mesut Aşanel, Balıkesir Ticaret Borsası ile yıllardır birlikte çalışmalar yürüttüklerini hatırlattı.
Ticaret Borsasını, esnaf teşkilatı olarak yıllardır birlikte hareket eden, hiç kopmayan, her konuda Balıkesir sevdası mevcut kurumlar olarak işaret eden Aşanel, "Balıkesir`in her konusuna eğilen ve fikir birliği yapan bir gurubuz. Dolayısıyla Başkan Kula ile sık sık görüşüyoruz. Her zaman her konuda bilhassa Balıkesir`in önemli konularında değerlendirmeler yapıyoruz. Bizler sizi misafir olarak görmüyoruz. İçimizden biri olarak sizi görüyoruz. Ziyaretinizde bizi memnun etti. Burada konuştuğumuz bir konu yok ama Balıkesir`in önemli konularında hep birlikte olduk. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz." dedi.
Ziyarette, et fiyatları gündeme geldi
Ticaret Borsası`nın son günlerde kırmızı etle ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine cevap veren Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, "Bu konunun bölgeyi yakından ilgilendirdiğini belirtti.
Bu hususun, aslında yediden yetmişe herkesi ilgilendirdiğine dikkat çeken Kula, "Et fiyatlarıyla ilgili spekülatif haberler olabiliyor. Şu andaki fiyatlar normal. Eğer bunun çok üstüne çıkarsa ithalatta gündeme gelebilir. Her şeyinde sürdürülebilir fiyatlarının olması icap eder. Bu fiyatlar normal olup herkes kendini bu fiyatlara adapte etsin. Gerçek fiyatlarda budur. Üretici de geçtiğimiz günlerde 15 TL fiyat olduğunda çok mağdurdu. Bunu üretemez hale gelmişti. Şu anda bu fiyatlar olması gereken fiyatlardır. Çok ileri giderse ithalat gündeme gelebilir. Eğer bu olursa bunun faturası üreticiye çıkar" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı