Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sanatçı Ahmet Mekin: CHP yeterince muhalefet yapmıyor

Sanatçı Ahmet Mekin:  CHP yeterince muhalefet  yapmıyor

Ocaklar Beldesinde yaşayan ünlü sinema oyuncusu Ahmet Mekin, CHP üyesi olmasına rağmen, partisinin yeterince muhalefet yapamadığını öne sürdü.

Ocaklar Beldesinde yaşayan ünlü sinema oyuncusu Ahmet Mekin, CHP üyesi olmasına rağmen, partisinin yeterince muhalefet yapamadığını öne sürdü.
Ocaklar Beldesinde ikamet eden Sanatçı Ahmet Mekin, Bandırma İlk Haber Gazetesi`ne yaptığı açıklamada, CHP`yi yetersiz muhalefet yapmakla itham etti.
Kendisinin CHP üyesi olduğunu belirten Mekin, aktif olmadığını itiraf etti.    
Sanatçı Mekin, gazeteye yaptığı açıklamanın devamında ise şöyle konuştu: "Yeterince muhalefet yapamıyorlar. Kılıçdaroğlu, yapabileceği işlerde iyi bir adam, ancak liderlik çok ayrı bir şey. Lider hem karizmatik olacak, hem inatçı, güçlü olacak, çevreyle güçlü iletişim kuracak. O özellik bugün Erdoğan dâhil kimse de yok" dedi.
Ecevit`i, kitleyi arkasından aracısız götüren ılımlı bir lider olarak tanımlayan Mekin, Turgut Özal`ın ki biraz sermayeye dayanıyordu. Liderlik çok zor şartlarda ortamı çok iyi idare edebilmektir. Sadece bir kesimi değil, tüm ülkeyi alıp götürmelidir" diye konuştu. 
Balıkesir`in büyükşehre dönüşmesiyle birlikte Ocaklar Belediyesi`nin iptal edilecek olmasından üzüntü duyduğunu kaydeden Mekin "Oysa bizim belediyemiz çok iyi bir belediye idi. Kendi sorunumuzu kendimiz hallediyorduk. Artık Erdek`in Mahallesi olacağız" serzenişinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli