Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Sanatçı Murat Kekilli Balıkesir´de Demokrasi Nöbeti´ne katıldı

Sanatçı Murat Kekilli Balıkesir´de Demokrasi Nöbeti´ne katıldı

Balıkesir ve ilçelerindeki Demokrasi Nöbetleri, 7´den 70´e toplumun tüm kesimlerinden vatandaşların katılımı ile devam ediyor.

Balıkesir ve ilçelerindeki Demokrasi Nöbetleri, 7´den 70´e toplumun tüm kesimlerinden vatandaşların katılımı ile devam ediyor. İvrindi Atatürk ve Balıkesir Milli İrade Meydanlarında düzenlenen nöbetlere Sanatçı Murat Kekilli´de katıldı.
İvrindi´deki nöbette halka hitap eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 15 Temmuz darbe girişimi arkasında bulunan Batılı ülkelerin planlarına vurgu yaparak, ?Eğer bunlar darbe başarılı olsaydı bu imam bozuntusu, sapık adam, sapık Feto, Türkiye´ye gelecekti. Türkiye´de hemen Dolmabahçe Sarayı´na yerleştirilecek, arkasından Ayasofya´da Cuma namazı kıldıracak, bunu hemen halife ilan edeceklerdi. İstiyorlar ki İslam Alemini de yönetelim? açıklamasında bulundu.
15 Temmuz darbe girişimi ardından Balıkesir ve ilçelerinde de devam eden Demokrasi Nöbetleri´nde İvrindi Atatürk ve Balıkesir Milli İrade Meydanları´nda Sanatçı Murat Kekilli, vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşlar ile birlikte şarkı ve marşlar söyleyen Kekilli, önce İvrindi´de sonrasında Balıkesir´de sahne aldı. İvrindi´de düzenlenen Demokrasi Nöbeti´nde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´da vatandaşlara hitap etti.
İvrindi Atatürk Meydanı´nda halka hitap eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, darbe girişimi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın milleti sokağa çağırmasının darbecilerin planlarını bozduğunu söyledi.
Uğur, ?Darbe girişimi olduğu gün Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan cep telefonundan televizyonlara bağlanarak milletimize ilk seslenişinde dedi ki. ?Ey milletim doğru meydanlara. Bu darbeyi siz önleyeceksiniz´ dedi. Böyle bir darbe girişiminde, böyle bir kalkışmada Yunanlı ve Avrupalı ne yapar? Önce bankalara koşar. Sonra marketlere koşar. Aman ne olur, ne olmaz diye. Ama bu millet, bu aziz Türk milleti, bu necip millet tankların önüne koştu. F-16´ların önüne koştu. Tank paletlerini önüne atladı. Namluları eliyle tuttu. Milletimiz kahraman. Çanakkale´yi yaşamış. Çanakkale´de 72 düvele karşı savaşmış. Çanakkale geçilmez dedirten, Havranlı Koca Seyit´in 210 kiloluk mermiyi alıp, İngiliz donanmasının bacasından üstüne soktu. Çanakkale geçilmez, Türkiye geçilmez? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu