Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Şampiyonlardan Ziyaret

Şampiyonlardan Ziyaret

Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde, 2018 yılı Türkiye Şampiyonu olan Burak Kabakçı...

Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde, 2018 yılı Türkiye Şampiyonu olan Burak Kabakçı ve Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası´nda Avrupa 1. si olan Didem Çelik, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu´nu makamında ziyaret ettiler.
İl Müdürü Arıcıoğlu, tüm bu başarıların hem sporcular hem de ülke adına çok önemli gelişmeler olduğunu belirterek, "Başarılı sporcularımızın sayısının ve başarılarının artmasını bekliyoruz. Daha büyük şampiyonlukların elde edilmesi için gerekli desteği sağlayacağız. Sporcularımızın almış oldukları dereceler ülke sporumuzun gelişmesine ve Balıkesir´in tanıtımına da büyük katkı sağlıyorlar. Biz bu bilinçle birçok sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanında, sporcularımıza da büyük destek veriyoruz. Ben bu başarıyı elde eden sporcumuza, onları çalıştıran antrenörlerine, sporcumuzun ailesine gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.
Milli Sporcularımız, il müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ederek bu desteklerle daha nice madalya ve kupalarla dönme sözü verdiler.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Şampiyonlardan Ziyaret
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli