Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Şampiyon işadamlarına ödülleri dağıtıldı

Şampiyon işadamlarına ödülleri dağıtıldı

Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı ve SGK Balıkesir İl Müdürlüğünün, 2013 yılında en yüksek gelir vergisi, kurumlar vergisi, SGK primi ödeyen, en fazla ihracat yapan ve Türkiyenin ilk 500 sanayi kuru

Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı ve SGK Balıkesir İl Müdürlüğü`nün, 2013 yılında en yüksek gelir vergisi, kurumlar vergisi, SGK primi ödeyen, en fazla ihracat yapan ve Türkiye`nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasına girenler için düzenlediği ekonomi ödülleri töreni Balkonuk Center`de yapıldı.
Balıkesir`de 2013 yılında en yüksek gelir vergisi ödeyen, Yakup Ataş, Hikmet Ağaoğlu, İsmail Ağaoğlu, Hasan Ali Eğinlioğlu, Selim Dinçer Ünver, Celalattin Şahin, Rona Yırcalı, Yahya Kemal Gençer, İbrahim Toplar, Hasan Can Çoker, en yüksek kurumlar vergisi ödeyen Hidrojen Peroksit San.Tic. A.Ş., Yarış Kabin San ve Tic A.Ş., Yavaşcalar Av Spor Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Hicri Ercili Kimyevi Madde ve Petr.Ür.Nak.Otom.San.Ltd.Şti., Turyağ Gıda Sanayi e Ticaret Anonim Şirketi, Simtek İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limitet Şti., Yemmak Makine San. Tic. A.Ş., Karahallılar Otomotiv Tic. A.Ş., Akhisar Enerji A.Ş., Paksan Makine San. TİC. A.Ş.,Balıkesir Sanayi Odası 2013 yılı İhracatta İlk 10: Tiryaki Agro San. TİC: A.Ş., Eti Maden A.Ş., BEST A.Ş., Kastamonu Entegre A.Ş., Eti Maden Bandırma A.Ş., Sarten Ambalaj A.Ş., yöneticilerine ödül verdi.
Rekortmenler ödüllerini Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`in elinden aldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli