Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Şampiyon Barbaros Sefa Spor Gençeri ziyaret etti

Şampiyon Barbaros Sefa Spor Gençeri ziyaret etti

Birinci Amatör Küme Liginde şampiyon olarak bir üst tura çıkarak Ayvalık'a güzel bir gurur yaşatan kentin en köklü takımı Barbaros Sefa Spor...

Birinci Amatör Küme Liginde şampiyon olarak bir üst tura çıkarak Ayvalık'a güzel bir gurur yaşatan kentin en köklü takımı Barbaros Sefa Spor'un yöneticileri ve teknik ekibi Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer`i makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Kulüp Başkanı Alper Lale, yöneticiler Elmas Özmen, Ahmet Ürgüplü, Cenk Kocakundakçı, Hüseyin Işıkmen, Volkan Bekit, Mustafa Büberci, Ali Bayar, Cem Dede, Antrenör Ali İhsan Uysal ve yardımcı antrenör Suat Opak`ın yanı sıra Ayvalık Belediyesi Meclis üyesi Ufuk Ova hazır bulundu.
Tebrik ziyareti olarak gerçekleşen görüşmede Ayvalık`ın genel konularının yanı sıra sportif faaliyetlerde konuşuldu.
Barbaros Sefa Sporlu yöneticileri ve teknik ekibi başarılarından dolayı tebrik eden belediye başkanı Gençer şöyle konuştu;
Benim Ayvalık'taki spor kulüpleriyle ilgili bir projem var, ancak seçimin hemen arkasından yaz gelmesi dolayısıyla buna eğilemedik. Ayvalıkgücü inşallah ligde kalır, yükselir devam eder. Ayvalık'ta 8 tane kulüp var, Barbaros Sefa Spor, Altınovaspor, Küçükköyspor ve Adaspor var futbolcuya önem veren. Ayvalıkgücü'nün alt yapısını bu kulüplerin arasından kullanmak hep hayalim. Bu sene kulüpleri bir izleyelim, seneye Ayvalıkgücü'nün oyuncularını bu kulüplerden seçeriz. Ayvalıkgücü'nün başındaki antrenör zaten Barbaros Sefa Spor'dan yetişen bir arkadaşımız. Özellikle bu arkadaşımızla yola onla devam etmek istedik. İlçemizdeki spor kulüplerine desteğimiz olacaktır. Başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.”
Kulüp ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Barbaros Sefa Spor Kulüp Başkanı Alper Lale, Bizim burada hedefimiz bizim bu ligde kendi çocuklarımızı değerlendirip başarılı çocukları iyi bir futbolcu yapmak” dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı