Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Salihli Belediyespordan Erdekspora çelme

Salihli Belediyespordan Erdekspora çelme

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. grupta Salihli Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Erdekspor 3-2 yenildi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. grupta Salihli Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Erdekspor 3-2 yenildi.
Maçın ilk dakikalarından itibaren oyuna ağırlığını koyan Salihli Belediyespor, Erdekspor kalesindeki gol arayışlarını 15. dakikada Hüseyin ile gole çevirerek 1-0 öne geçti.
Maçta çok etkin bir oyun sergileyen Salihli Belediyespor maçın 32. dakikasında bu kez Hüseyin Çağrı`nın attığı golle 2-0 öne geçti.                
Erdekspor, karşısında çok iyi bir takım oyunu sergileyen Salihli Belediyespor bu kez 41. dakikada Ali Katırcı`nın golü ile farkı 3`e çıkardı (3-0) Maçın ilk yarısı bu skorla son buldu.
Maçın ikinci yarısına taktik değişikliği ile başlayan Erdekspor, 47. dakikada Tarık ile beklenmeyen bir gol bularak durumu 3-1`e taşıdı. Maçın 56. dakikasında ceza sahasına çok yakın bir noktada faul yapan Erdekspor`lu oyuncu Ekrem kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Salihli Belediyespor kaleyi çok net gören bu pozisyondaki frikiği gole çeviremedi. Maçın 75. dakikasında rakip oyuncuya ceza sahası içerisinde müdahale eden Salihli Belediyespor`dan Tuğrul, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Penaltıyı kullanan takım Erdekspor, Oğuzhan ile farkı 1`e indirerek skoru 3-2`ye taşıdı. Maçın son dakikalarına kadar beraberlik golünü bulmak için çaba harcayan Erdekspor 3`cü golü bulamayınca maç 3-2 Salihli Belediyespor`un galibiyeti ile son buldu. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli