Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Sakatlar Derneği Başkanı Uslu: Rant amaçlı kurulmuş derneklerin engellileri kullanmasına fırsat vermeyin

Sakatlar Derneği Başkanı Uslu: Rant amaçlı kurulmuş derneklerin engellileri kullanmasına fırsat vermeyin

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Balıkesir Şubesi Başkanı Zeki Uslu, Balıkesirdeki şubelerinin 487 üyesi ile büyük bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu söyledi.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Balıkesir Şubesi Başkanı Zeki Uslu, Balıkesir`deki şubelerinin 487 üyesi ile büyük bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu söyledi.
Engellileri kullanmak için rant amaçlı dernekler kurulduğuna dikkat çeken TSD Balıkesir Şubesi Başkanı Uslu, "Derneğimize   üye olsun veya olmasın bütün engellilere hizmet vermeyi, onların hayır duasını almayı, alan el değil veren el olmayı kendimize  prensip edinmişizdir" dedi.
TSD Balıkesir Şubesi Başkanı Zeki Uslu, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Derneğimize ve yönetimimize olan güveni layık olmak için azami gayret göstermekte, toplumun hasasasiyetlerini  dikkat  etmekteyiz. Ancak bizim dışımızda cereyan eden bazı olaylar bizi de töhmet altında bırakmaktadır. Art niyetle kurulmuş  bazı  derneklerin engellileri kullanarak rant elde etikleri yönünde ki haberlerle sık sık karşılaşmaktayız. Balıkesir imiz de de bu amaçla  kurulmuş dernekler mevcuttur."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı