Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Saka, muhtarlarla aylık toplantıda buluştu

Saka, muhtarlarla aylık toplantıda buluştu

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, her ay belediye meclis toplantısı öncesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, her ay belediye meclis toplantısı öncesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelmeye devam ediyor.
Kasım 2014 ayı belediye meclis toplantısı öncesinde muhtarları bir araya gelen Saka, muhtarların sorunlarını dinledi.
Muhtarların kısa vadede çözülebilecek olan sorunları ile ilgili daire müdürlerine talimatlar veren Başkan Saka, öneri, istek ve şikayetleri tek tek not aldırdı. Katılımcı yönetim anlayışını çok önemsediklerini ve bu yüzden her ay ilçede ki mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini belirten Beaşkan Saka, “Narlı Mahallesi’nden Hacı Arslanlar ve Bostancı Mahalleleri’ne geniş bir coğrafyaya uzanan Edremit’i bir bütün olarak değerlendiriyoruz. Muhtarlarımız sorunların tespiti ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşması noktasında bizlerin en uç beyleri gibi çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Her ay belediye meclis toplantısı öncesinde muhtarlarımız ile bir araya gelerek sorunlarını dinliyoruz. Kısa vadede yerine getirilebilecek olanları meclis gündemine alıp hemen çözüm yollarını arıyoruz. Katılımcı demokrasi anlayışımız gereği muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerimizin görüş ve önerilerini önemsiyor ve değerlendirmeye alıyoruz” dedi.
Bilgilendirme toplantılarının çok yararlı olduğunu işaret eden muhtarlar, “Bir sorunumuz olduğunda Kamil Başkan’ın kapısı bizlere her zaman açık. Ancak her ay bizleri davet ederek sorunlarımızı dinlemesinden memnuniyet duyuyoruz” şeklinde konuştular.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli