Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Saka, muhtarlarla bir araya geldi

Saka, muhtarlarla bir araya geldi

Edremit Belediyesi´nin her ay düzenli olarak mahalle muhtarları ile yapılan bilgilendirme toplantısı belediye meclis salonunda gerçekleşti.

Edremit Belediyesi´nin her ay düzenli olarak mahalle muhtarları ile yapılan bilgilendirme toplantısı belediye meclis salonunda gerçekleşti. Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Edremit için faydalı olacak her iş ve işlemi destekliyoruz. Muhtarlarımızla birlikte yaptığımız görüş alışverişi ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sağlayacağız? dedi.
40 Mahalle muhtarının katıldığı toplantıda muhtarlara 2015 yılında yapılan çalışmalar ve 2016 yılı içerisinde planlanan faaliyetler hakkında bilgi verildi. Aralık ayı toplantısına başkanlık eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka muhtarlara sırayla söz vererek sorunlarını dinledi. Başkan Saka, muhtarların her türlü öneri, sorun ve şikayetlerini dikkatle dinleyerek görevli personeline not aldırıp çalışmaların başlaması konusunda talimat verdi.
2016 yılında Edremit´te ki mahallelerde çalışmaların daha da artacağını belirten Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Bu yıl çarkı yeni dönmeye başlayan bir belediye olarak çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın çamur içerisinde yürümemeleri için Fen İşleri çalışmalarına ağırlık verdik. 2016 yılında parklarda ve yeşil alanlarda da çalışmalarımızı hızlandıracağız. Muhtarlarımızın öneri ve istekleriyle tespit ettiğimiz noktaları 2016 çalışma programına alıyoruz. Edremit için faydalı olacak her iş ve işlemi destekliyoruz. Muhtarlarımızla birlikte yaptığımız görüş alışverişi ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sağlayacağız? dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Saka muhtarlarla araya geldi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli