Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Saka, muhtarları dinledi

Saka, muhtarları dinledi

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilçede ki muhtarlar ile aylık Muhtarlar toplantısında bir araya geldi. Başkan Saka, kırsal mahallelerde ki altyapı, asfalt ve parke taş döşemelerin hızlı bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´nın muhtarlarla bilgilendirme toplantısı, Nisan ayı toplantısı ile devam etti.
Mevcut faaliyetler değerlendirilip, yaz sezonu öncesinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerinin sorunlarını anlatırken Başkan Saka, yapılan hizmetler ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.
Başkan Saka, ilçe genelinde çalışmaların ayrım gözetmeksizin 47 mahallede devam ettiğini belirterek ?İlçe merkezimizden başlayarak en uzaktaki kırsal mahallemize kadar vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması için çalışıyoruz. 47 mahallemizde park düzenlemeleri, çocuk oyun alanları ve açık hava spor aletleri yerleştirdik. Hava koşullarının uygun hale gelmesi ile birlikte asfalt kaplama, parke taş döşeme çalışmalarına başlayacağız. El değmedik cadde ve sokak bırakmayacağız? dedi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Saka muhtarları dinledi
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli