Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sahamızda Ayvalık Sakarya Gençlik Spora yenildik

Sahamızda Ayvalık Sakarya Gençlik Spora yenildik

Erdekspor: 0 Ayvalık Sakarya Gençlik: 2

Stat: Erdek 18 Eylül İlçe Stadı
Hakemler: Ali Denizkuşu, Zeynur Çakır, İlhan Çelebioğlu
Erdekspor: Şahin, Adem, Mesut, Onur, Hami, Uğur, Kayhan, Batuhan (Dk. 46 Aydın), Sonat (Dk. 65 İsmail), Mehmet, Ercan (Dk. 65 Onur).
Ayvalık Sakarya Gençlik Spor Kulübü: Yasin, Tuncer, Barış, Sebahattin levent (Dk.55 Şemsettin), Çağlar, Haşim, Ali Oğuz (Dk. 68 Kerem), Sercan, Basri, Selim (Dk. Dk. 90+1 Mustafa), Mustafa Azmi. Goller: Dk. 25 Basri, Dk. Ali Oğuz
Karşılaşma sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Erdekspor Antrenörü Haydar Akyüz, kazanabilecekleri bir karşılaşmayı kaybettiklerine dikkat çekti. 
Tecrübeli teknik adam, net pozisyonları değerlendiremediklerini kaydederek, "Deplasmandaki Ayvalık Adaspor gibi ligin güçlü takımından elde ettiğimiz galibiyetten sonra iç sahadaki son maçımızda taraftarımızı biraz olsun mutlu etmek adına bu karşılaşmayı kazanmak istiyorduk. 
Maçı iki bölüm olarak değerlendirebiliriz. Maçın ilk yarısı oldukça iyi oynayan maçın hakimi olan rakip takım Sakaryaspor.
Maçın ikinci yarısında, eşitliği yakalayabilmek için Sakaryaspor`un üzerine gittiğimiz dakikalarda maalesef bir anlık dikkatsizlik yüzünden 2. golü yedik. Sonraki bölümde de yine fazla risk alarak, en azından beraberliği yakalamak adına rakip alana yüklensek de, Sakaryaspor kalecisi Yasin`in gününde oluşu, bir şutumuz direkten döndü ve maalesef maçı kaybettik. Hem bizim, hem futbolcularımızın hem kulübü yöneten insanlar, hem de gerçek taraftarlarımızın üzüldüğü bir gün oldu.
Bu hafta nedendir bilinmez ama, son vuruşlarda futbolcuların eksik kaldığını belirten Akyüz, "Gol noktalarında, rakibin birinci bölgesinde, rakip alandaki etkinliğimiz ve son vuruşlar oldukça etkisizdi. Orada sorumluluk alma, cesaret etme, sakin olma önemli şeylerdi. Bu konularda eksikliğimiz vardı. Daha sakin olup, daha mantıklı vuruşlar çıkarabilseydik puan kaybı yaşamazdık şeklinde konuştu.
Balıkesir Süper Amatör Kümenin gelecek hafta oynanacak maçlarla sezonun biteceğini hatırlatan Akyüz, "Haftaya Burhaniye Belediyespor`la oynayacağız. Bu son maçımızdan puan veya puanlar çıkarmak istiyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı