Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sahada kazandıklarımızı masada kaybettirmeyiz

Sahada kazandıklarımızı masada kaybettirmeyiz

Sahada kazandıklarımızı masada kaybettirmeyiz,

Sahada kazandıklarımızı masada kaybettirmeyiz,
 Bandırma İşadamları Derneği Başkanvekili Yakup Ataş, Spor Toto 2.lig takımlarından Bandırmaspor'un bu güne kadar oynadığı 9 maçtın 5'inde, üstelik 3`ü kendi sahamızda olmak kaydıyla hakem hatalarından puan kaybettiğini söyledi.
 Hakemler tarafından yapılan hatalarının maçların sonuçlarını doğrudan aleyhimize etkilediğini dile getiren Ataş, Bandırmalılar ve Bandırmaspor taraftları olarak sahada kazandıklarımızı masa başında kaybettirmeyiz. Merkez Hakem Kurulunun formsuz hakemleri takımımızın maçlarına kasıtlı olarak gönderdiğini düşünmek istemiyoruz”dedi.
 Bandırmaspor- Alanyaspor müsabakasını yöneten Bayram Başkan, Salim Duran ve Yusuf Bozdoğan üçlüsünün maçın büyük bir bölümünde yapmış oldukları hatalarla maçın seyrini değiştirdiğini öne süren Ataş, Tüm takdir haklarını konuk ekip lehine kullanan hakem, bitiş düdüğü sonrasında Timur'a yumruk atan kaleci Haydar'a kırmızı kart vermesi gerekirken kırmızı kartı  Bandırmasporlu oyuncu Timur göstermiştir”diye tepki gösterdi.
 Devamında Ataş, Bandırmalı iş adamları olarak bundan böyle takımımızın maçlarını daha dikkatli izleyip, gereken durumlarda tavrımızı daha net ve kuvvetli olarak ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın şeklinde konuştu. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false