Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sağlık-Senden Başkan Aysana ziyaret

Sağlık-Senden Başkan Aysana ziyaret

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Erdek Şubesi yöneticileri, Erdeke devlet yeni hastanesi kazandırılmasında büyük emeği olan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysana teşekkür ziyaretinde bulundular.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Erdek Şubesi yöneticileri, Erdek`e devlet yeni hastanesi kazandırılmasında büyük emeği olan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a teşekkür ziyaretinde bulundular.
İlçeye uzun yıllardır hastane yapılıyor, yapılacaktır vaatlerinin aksine 3 yıl önce belediye başkanlık koltuğuna oturan AK Partinin adayı Hüseyin Aysan`ın, seçimi kazanmasının ardında, ilçeye hastane yeni hizmet binası kazandırılmasındaki çalışmalarından ötürü, Sağlık-Sen Erdek Şubesi yöneticileri tarafından teşekkürle taltif edildi. 
Erdek Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette konuşan, Sağlık-Sen Erdek Şubesi yöneticileri, ilçede yıllardır eksikliği hissedilen çağdaş bir hastane hizmet binasının kazandırılmasını başaran belediye başkanı Hüseyin Aysan`a, bu samimi tavırları ve baştan sona gösterdiği yapıcılığı sebebiyle Sağlık-Sen olarak teşekkürü bir borç biliriz ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Aysan`da, sağlık hizmetlerinin üst düzeyde sunulacağı, personelin çalışma olanaklarının iyileşmesi yönünde olumlu katkı vereceğine inandığımız hastane yeni hizmet binasının yapımının artık tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.
Yaklaşık bir saat devam eden toplantısın ardından daha sonra Sağlık-Sen Erdek Şubesi yöneticileri belediye başkanı Hüseyin Aysan`a çiçek sundu. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı