Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sağlık İçin Yürüyüş hazırlıkları tamamlandı

Sağlık İçin Yürüyüş hazırlıkları tamamlandı

Geçtiğimiz günlerde Erdek İlçe Spor Müdürü Peykel Dilli başkanlığında spor öğretmenleri Niyazi Gülhan, Selman Koçu ve gazeteci yazar Erhan Göçmen tarafından kurulan Sağlık İçin Erdek Yürüyüş gurubu hazırlıklarını tamamladı.

Geçtiğimiz günlerde Erdek İlçe Spor Müdürü Peykel Dilli başkanlığında spor öğretmenleri Niyazi Gülhan, Selman Koçu ve gazeteci yazar Erhan Göçmen tarafından kurulan `Sağlık İçin Erdek Yürüyüş` gurubu hazırlıklarını tamamladı.
Geçtiğimiz günlerde yürüyüşün yapılacağı Erdek 18 Eylül Stadında bir araya gelen Yürüyüş Grubu son durumu gözden geçirerek hazırlıklarını tamamladı.
Yürüyüş esnasında olası yaşanabilecek sağlık problemleri içinde gerekli sağlık ekibinin sahada bulunacağını söyleyen İlçe Spor Müdürü Peyker Dilli, "Amacımız öncelikle hiç spor yapmamış insanları sporla tanıştırmanın yanı sıra sporun insan sağlığındaki yeri ve önemi üzerinde dikkat çekerek spor yapmada bir devamlılık sağlamak istiyoruz. Yan yana geldiğimiz arkadaşlarımızla bu konuda halkımıza faydalı olmayı hedefliyoruz, inşallah başarılı da oluruz." dedi. 
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false