Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu balıkesir´de

Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu balıkesir´de

Şehir hastanesi inşaatını gezdi

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla geldiği Balıkesir´de şehir hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, beraberinde Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Ak Parti Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Mahmut Poyrazlı, Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Ak Parti İl Başkanı Dinçer Orkan ve Balıkesir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Hocaoğlu ile birlikte 850 yataklı şehir hastanesi inşaatını gezerek inşaatı sürdüren firma yetkililerinden bilgi aldı. Bakan Müezzinoğlu, Türkiye´nin en modern hastanesi olan Balıkesir Şehir Hastanesinin 2016 Ekim ayında hizmete açılacağı müjdesini verdi.
GÖREV AK PARTİ´NİN
Ziyaret sırasında basın mensuplarının olaşacak koalisyon ilgili sorusunu yanıtlayan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, mecliste diğer 3 partinin bir araya gelemediğini hatırlatarak, ?Hükümeti kurma görevi Ak Parti´de duruyor. Bizden başkada hükümeti kimsede kuramaz? dedi.
Öte yandan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Balıkesir programı kapsamında daha sonra hasta ziyareti yaptı. Karesi AVM´de esnaf ziyaretinde de bulanan Müezzinoğlu, iftarını ise Karesi AVM önündeki Belediyenin hazırladığı iftar sofrasında açtı. İftar sonrası Bedesten Alanı´nda yeniden esnaf ziyareti yapan Müezzinoğlu, halkla da sohbet etti.
Balıkesir Yeni Haber



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı