Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Saf dışı bırakıldık!

Saf dışı bırakıldık!

?2019 seçimlerine aynı genel başkanla gidilirse baraj altında bile kalabiliriz´ diyerek....

?2019 seçimlerine aynı genel başkanla gidilirse baraj altında bile kalabiliriz´ diyerek, Genel Başkanlığa parti tabanında ve toplumda sempati uyandıran Akşener yada Oğan isimlerinden birinin gelmesi gerektiğini savunan Balıkesir Gönen MHP Meclis Üyesi Kahya´dan çarpıcı açıklamalar: Hem seçilmiş olacaksın, hem de kurultayda oy kullanamayacaksın.. böyle şey olur mu? Biz de oldu! 4 meclis üyesi olarak söz hakkımızın elimizden alınıp, saf dışı bırakılmamız, mevcut ilçe başkanımızın bize kıyağı! ?
GENEL BAŞKAN DEĞİŞMELİ
1 Kasım erken seçimlerinde oylarında 4 puan birden kaybeden MHP´de, çatlak sesler yükselmeye başladı. Büyük kurultay öncesinde konuşan MHP´li Belediye Meclis Üyesi Zekiş Kahya´dan hem cesur hem de çarpıcı açıklamalar geldi.
MHP´de genel Başkanın değişme zamanı geldiğini söyleyen Kahya, adaylığı konuşulan Meral Akşener ile ilgili ?Akşener´e halkın ve parti tabanımızın büyük sempatisi var. Hatta, şu anda MHP tabanı Akşener´e daha sıcak bakmakta. Gerek Meral Akşener yada Sinan Oğan´ın genel başkan olması halinde MHP toparlanır, partiye dinamizm gelir? dedi.
Genel başkanın aynı kalması halinde 2019 seçimlerinde MHP´nin daha büyük darbe alabileceğine de işaret eden Belediye Meclis Üyesi Zeki Kahya, kurultayda oy kullanamayacak olmasıyla ilgili de ?hem belediye meclis üyesi olarak seçilmiş olacaksın, hem de kurultayda oy kullanamayacaksın. Böyle şey olur mu? Maalesef bizde oldu. 4 meclis üyesi olarak hepimiz, şu anki mevcut İlçe Başkanı tarafından saf dışı bırakıldık. Kurultayda oy hakkımızın elimizden alınması, bize ilçe başkanımızın kıyağıdır!? dedi.
Haber : Korkmaz Erdoğan



Anahtar Kelimeler: dışı bırakıldık
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı