Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Sabri Acar’a ziyaretler devam ediyor

Sabri Acar’a ziyaretler devam ediyor

Bandırma’nın yetiştirdiği yağlı güreş başpehlivanlarından Sabri Acar’ın tedavisi evinde sürüyor.

Bandırma’nın yetiştirdiği yağlı güreş başpehlivanlarından Sabri Acar’ın tedavisi evinde sürüyor.

Geçirdiği felç nedeniyle uzun süre Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındıktan sonra kızının evinde tedavisi sürdürülen 1979 ve 1985 yıllarının Kırkpınar Başpehlivanı 77 yaşındaki Acar’ı, Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü ile Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Ertunç İşbay ziyaret ederek, “geçmiş olsun” dileklerini ilettiler.

Elüstü, Sabri Acar ve ailesinin güreşe büyük katkıları olduğunu belirterek, “Siz, güreş yaptığınız yıllarda ve daha sonra da güreş sporuna büyük katkılar sağladınız. Güreşi bıraktıktan sonra federasyonun çeşitli kurullarında görevler aldınız. 6 ay kadar önce de müdürlüğümüze gelerek bize her zaman destek vereceğinizi belirttiniz. Sizinle gurur duyuyor ve güreşe katkılarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

Sabri Acar da ziyaretten duyduğu mutluluğu vurgulayarak, “1962 yılından beri güreş sporunun içindeyim. Zaman zaman çok büyük zorluklar yaşayıp, bu zorlukları yendim. Moralimi hiç bozmuyorum. Bunu da atlatacağım” diye konuştu.

Haber : Önder Balıkçı



Gürcan Kanaoğlu
27.11.2022 15:32:15
Yazık hiç kimse düşünmedi mi? Hasta adamın yanında, odasında 7 kişi fotoğrafı çekenle 8 hepsi üstelik maskesiz.

Anahtar Kelimeler: Sabri ziyaretler devam ediyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı