Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sabancı´dan Başkan Saka´ya teşekkür mektubu

Sabancı´dan Başkan Saka´ya teşekkür mektubu

Edremit´te Haziran ayında gerçekleştirilen ?Dilek Sabancı Karma Futbol Projesi? ile ilgili olarak Özel Olimpiyatlar Türkiye Onursal Başkanı Dilek Sabancı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´ya teşekkür mektubu gönderdi.

Özel eğitim gereksinimi olan bireyleri sınırları içerisinden çıkarıp spor vasıtası ile topluma kazandırmak amacıyla 170 ülkede 225 kuruluşla faaliyet gösteren Special Olympicks´in kuruluşu olarak faaliyet gösteren Özel Olimpiyatlar Türkiye kuruluşu tarafında 23 Haziran 2016 tarihinde "Dilek Sabancı Karma Futbol Projesi" Edremit´te gerçekleştirilmişti. Dilek Sabancı Karma Futbol Projesi Balıkesir Sorumlusu Güngör Erenoğlu ve Özel Olimpiyatlar Milli Takım Antrenörü Deniz Erenoğlu, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´yı ziyaret ederek Özel Olimpiyatlar Türkiye Onursal Başkanı Dilek Sabancı ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Civelek´in teşekkür mektubunu sundu.
Dilek Sabancı Karma Futbol Projesi Edremit Sorumlusu Hikmet Ercan´da turnuvanın Edremit´te gerçekleştirilmesinde Edremit Belediyesi´nin önemli katıklıları bulunduğunu belirterek Başkan Saka ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne teşekkür etti. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´da her yurttaşın eşit eğitim alma hakkı bulunduğunu belirterek ?Başta çocuklarımız olmak üzere özel eğitime gereksinim duyanlara spor aracılığı ile destek olan Özel Olimpiyatlar Türkiye Komitesi´ne ve Dilek Sabancı hanıma teşekkürlerimi sunuyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false