Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

?Sabah Gazetesi İl Buluşmaları? Balıkesir´de yapıldı

?Sabah Gazetesi İl Buluşmaları? Balıkesir´de yapıldı

Sabah Gazetesi İl Buluşmaları kapsamında Balıkesir´e gelen Sabah Gazetesi yazarları program öncesinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi´nde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin iştiraki olan F

Sabah Gazetesi İl Buluşmaları kapsamında Balıkesir´e gelen Sabah Gazetesi yazarları program öncesinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi´nde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin iştiraki olan Fırıntaş Ekmek Fabrikası´nı gezdiler. Fabrika yetkilileri, yazarlara yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi.
Başkan Kafaoğlu ve yazarlar daha sonra Organize Sanayi Bölgesi´nde bulunan BEST Fabrikasını ziyaret ederek, fabrika sahibi Rona Yırcalı ve yetkililer ile birlikte fabrikayı gezip, bilgi aldılar. Sabah Gazetesi yazarları 15 Temmuz Şehitler ve Ömer Halisdemir Anıtı´nı da ziyaret ettiler.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde gerçekleşen Sabah Gazetesi´nin il buluşmalarının 5. si Balıkesir´de yoğun katılım ile Balkonuk Center´da yapıldı
Programa Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, ilçe belediye başkanları, konuklar ve Sabah Gazetesi yazarları katıldı.
Balıkesir´in şuan ki ekonomik verilere göre Türkiye´de 16. sırada yer aldığını söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, hedeflerinin Balıkesir´i ilk 10´a sokmak olduğunu söyledi. Ayrıca Balıkesir´in 3 alanda aynı oranda büyümesi gerektiğini ifade eden Kafaoğlu, sanayi, turizm ve tarım alanında büyümenin eşit olması gerektiğini vurguladı.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, siyasiler olarak Balıkesir´in önündeki sorunları kaldırmaya çalıştıklarını söyledi.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ise Balıkesir´e geldiği günden bu yana atanmış gibi değil, adanmış gibi çalıştığını söyledi.
Panelde sırasıyla Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Dünya Odalar Federasyonu Onursal Başkanı Rona Yırcalı düşüncelerini dinleyiciler ile paylaştılar.
Etkinlikte Sabah Gazetesi Köşe yazarı Kerem Aklin ise iller arası gelişmişlik raporu üzerine görüşlerini paylaştı. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli