Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Saadet Partisi adayı Köse:

Saadet Partisi adayı Köse:

"Uçuk kaçık projemiz yok, ayakları yere basan projemiz var?

Saadet Partisi (SP) Erdek Belediye Başkan Adayı Mustafa Köse, basın mensuplarıyla bir araya gelerek partisi ve kendisi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Seçilmesi halinde birçok projeye imza atacaklarını söyleyen Mustafa Köse, ülkemizin çok önemli bir süreçten geçmesi nedeniyle, konuşmalarında kullanacağı kelimeleri özenle seçmeye çalışacağını ifade etti.
Hiçbir siyasi parti veya onun liderini kötülemenin veya çamur atmanın kendilerine yakışmayacağını kaydeden Köse, vatandaşlar arasında kamplaşmanın ve kutuplaşmanın had safhada olduğunu, dolayısıyla bu ortamda yangına körükle gitmenin ancak ülkeye zarar vereceği uyarısı yaptı.
Köse, ?Ülkemizin her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı varken ne yazık ki bizi yöneten ve yönetmeye talip olan siyasilerin, tabiri caizse, ?Kayıkçı kavgasıyla, içi boş polemiklerle, seviyesiz tartışmalarla´ günlerini geçirdiklerine şahidiz.? şeklinde konuştu.
Türkiye´nin artık yeni bir ses, yeni bir siyasete ihtiyacı olduğunu öne süren Köse, ?Bundan tam 50 yıl önce, ?ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT´ diyerek siyaset sahnesinde yerini alan Milli Görüşçülerin tek temsilcisi olan Saadet Partisi, geçtiğimiz seçimde ?DÜŞÜN´ demişti, bu seçimde de ?ÇARE VAR´ diyerek milletimize gerçekleri haykırmaya devam edecektir.? dedi.

Saadet Partisi´nin 31 Mart 2019 mahalli seçimlerinde ülkemizin tüm İl, İlçe ve beldelerinde seçime giren tek partisi olmasıyla iddiasını bir kez daha ortaya koyduğuna vurgu yapan Köse, ?Cepsiz Ceket´ ve ?Dürüst Sami´ animasyonları ve yasaklanan ?Sülün Osman´ frangmanıyla milletimizi düşünmeye davet ettiğini de hatırlattı.
Bugün hiçbir seçimin adil şartlarda yapılmadığının altını çizen Köse, ?TRT dahil tüm ulusal TV´ler ve tüm ulusal gazetelere Saadet Partisi ambargosu konulmuş, onun için bizler her seçimde olduğu gibi bu seçimde de evleri, esnaflarımızı tek tek dolaşıp halkımıza kendimizi bizzat anlatmak mecburiyetindeyiz. Zira başta iktidar partisi olmak üzere diğer muhalefet partileri sabah saat 00.06´dan, gece 24.00´e kadar TV ekranlarında yer alıyor.? dedi.
Devlet hazinesinden ve imkanlarından AKP, CHP, MHP, HDP ve İYİ Parti´nin istifade ettiğini hatırlatan Köse, Saadet Partisi´nin kendisini Erdek gibi eşsiz bir ilçeden aday göstermesiyle kendisinin onurlandırıldığını bildirdi.
Erdek için tüm siyasi birikimini kullanarak bu onura layık olmaya çalışma sözü veren Köse, açıklamasını şöyle sürdürdü: ?Erdek´imizin şartlarına az-çok vakıfım. Mevcut belediye başkanımızın ne kadar özverili çalıştığını yakından takip ediyorum. Ancak Rahmetli Erbakan hocamızdan bizler şunu öğrendik; ?İMAN VARSA İMKAN VARDIR´, ?MİLLİ GÖRÜŞCÜ TEKEDEN SÜT ÇIKARTIR´. Erdek´li hemşerilerim teveccüh eder seçilirsem bende ?Uçuk Kaçık Proje´ kesinlikle olmayacak.?
En önemli projesini ?Üretim Komisyonu´ kurmak olarak değerlendiren Köse, ?Komisyonda 1 doktor, 1 esnaf, 1 Sivil Toplum Kurumu (Sendika veya dernek) üyesi, 1 ev hanımı ve 1 öğrenci´ olacak. Halkımızın her kesiminden belirlenerek bir araya gelecek olan bu komisyonunun tespit edeceği hemşerilerimizin tüm ihtiyaçları Belediyemizin; mali imkanları, teknik personel imkanları, yeterli ekipmanlar (Makine Teçhizat) dikkate alınarak en kısa zaman da yerine getirilecek. Ancak, Erdek´li hemşerilerimin lüks bir şehirden önce, temiz ve huzurlu bir şehirde yaşamak istediklerini gözlemledim. Erdek merkez mahallerinde yapılan tüm hizmetlerin aynısı köy statüsündeki diğer mahallelerimizde de aynı titizlikle yapılacak. Daha detaylı projelerimi ve vaatlerimi seçim bildirgemle birlikte açıklayacağım.? diyerek konuşmasını noktaladı.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Saadet Partisi adayı Köse
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli