Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Rüzgar kızlara ödül

Rüzgar kızlara ödül

Kocaelide düzenlenen bölge atletizm şampiyonasında ilimizi başarıyla temsil eden rüzgar kızlar ödüllendirildi.

Kocaeli`de düzenlenen bölge atletizm şampiyonasında ilimizi başarıyla temsil eden rüzgar kızlar ödüllendirildi.
İlçemizin rüzgar kızları olarak bilinen 18 Eylül Ortaokulu kız atletizm takımı Kocaeli`de düzenlenen Bölge Şampiyonasında bir başarıya daha imza attı.

Bir süre önce Kocaeli`de yapılan Bölge Atletizm Şampiyonası`nda Balıkesir adına yarışan Erdek 18 Eylül Ortaokulu kız öğrencilerinin büyük bir başarıyı imza atmasının ardından başarılı sporcular için ödül töreni düzenlendi.
Törende konuşan Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan, çocukların performanslarının her geçen gün daha da yükselmekte olduğunu ve başarılarının devamının geleceğini söyledi.
18 Eylül Ortaokul Müdürü Zeki Bay, öğrencileri başarılarından dolayı kutlayıp, ilçe halkına ve Balıkesir`e gurur yaşatan kız atletizm takımının başarılarının devamını dileyip, yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür etti.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ise, yaptığı konuşmada, başarılı öğrencilerle gurur duyduğunu kaydedip, her zaman yanlarında olacağı sözünü verdi. Öğrencilerin, artık Türkiye Şampiyonası`na kadar uzanacak olan Puanlı Atletizm Yarışmalarına konsantre olmalarını isteyen Belediye Başkanı Aysan, öğrencilerin bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Belediye Başkanı Hüseyin Aysan daha sonra başarılı öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
Biraz daha uzaması beklenen tören aniden başlayan yağmur nedeni ile erken bitirildi.
Törene, öğretmenler, okul aile birliği, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli