Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Rüzgar kızlar voleybolda da fırtına gibi esiyor

Rüzgar kızlar voleybolda da fırtına gibi esiyor

2014/2015 Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen, Okullararası Yıldız Kız Voleybol Müsabakaları Balıkesir'de üç grupta yapıldı.

2014/2015 Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen, Okullararası Yıldız Kız Voleybol Müsabakaları Balıkesir’de üç grupta yapıldı.
Balıkesir’de Merkez Ligi, Körfez Ligi ve Marmara Ligi olarak adlandırılan gruplarda yer alan takımların maçlarında büyük çekişmeler yaşandı.
Balıkesir-Marmara Ligi’nde mücadele eden Erdek 18 Eylül Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol takımı tüm maçları kazanarak önce Bandırma grubundan sonra da Gönen grubundan çıkmayı başararak, Marmara Ligi’nden ilk defa Erdek Voleybol takımını il finallerine taşıma başarısını gösterdi.
Karşılaşmalara Erdek 18 Eylül Ortaokul Müdürü Cumhur Duru, Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ile katılan okulun voleybol takımı, 11 Şubat 2014 tarihinde Balıkesir İl şampiyonluğu için Balıkesir’de final müsabakalarına çıkacak.
Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, takımıyla büyük gurur duyduğunu, ilk defa Erdek’ten bir takımın Marmara Liginden çıkmayı başardığını ve gelecek maçlarda da takımına güvendiğini söyledi.
Voleybol takımının atletlerden kurulduğunu hatırlatan Gülhan, iyi bir atletizm alt yapısına sahip olan her sporcunun gerekli olduğu zaman diğer branşlardan bir kısmına da ayak uydurabileceğini yineledi.
Bu turnuvaya öğrencilerin sosyal yapılarına katkı sağlamasının yanında okulun sosyal, sporsal ve kültürel yapısına uygun olduğu için katıldıklarının altını çizen Gülhan, kendilerine desteklerini esirgemeyenlere teşekkür etti.
Herkesin mutlaka spor yapmasını, sağlıklı ve düzenli bir yaşam için sporun gerekli olduğuna vurgu yapan Gülhan, Erdek’i Balıkesir’de en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false