Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Rüzgar kızlar tarih yazmaya devam ediyor

Rüzgar kızlar tarih yazmaya devam ediyor

İzmirde Naili Moran adına düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonluğu finallerine katılan Erdek Halitpaşa İlköğretim Okulunun rüzgar kızları...

İzmir`de Naili Moran adına düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonluğu finallerine katılan Erdek Halitpaşa İlköğretim Okulu`nun rüzgar kızları, yarıştıkları 156 sporcu arasından sıyrılıp, 70 metre engelli koşu yarışında Türkiye 10.su, 75 metre sprint koşusunda Türkiye 10. su, uzun atlama dalında ise Türkiye 14.sü oldu.
Şampiyona sonrası döndükleri Erdek`te basın mensuplarına konuşan ilçemizin başarılı sporcuları, zor şartlarda gittikleri şampiyonadan başarılı sonuçlarla ayrılsalar da, Türkiye çapında düzenlenen bir organizasyonda daha yer almanın kendilerine tecrübe kazandırdığını açıkladılar.
İzmir`de 30 Haziran ile 1 Temmuz 2012 tarihleri arasında düzenlenen şampiyona öncesi sporcularına 2 hafta aktif dinlenme izni verdiğini kaydeden Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan, gelecek yıl malzeme eksikliklerinin giderildiği takdirde daha çok çalışıp daha iyi sonuçlar alabileceklerine inandığını belirtti.
Çocukların bu yıl elde ettikleri Türkiye 4. lüğü,5.liği gibi derecelere çok küçük yaşlarda sahip olmalarının geleceklerine iyi yansımaları olacağına dikkat çeken Gülhan, onlar sporu bırakmadığı sürece, bende kendilerini yalnız bırakmayacağım şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli