Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Rüzgar kızlar Kuşadasında koştu…

Rüzgar kızlar Kuşadasında koştu…

Türk atletizminin kış dönemindeki önemli faaliyetleri arasında yer alan Kulüplerarası Kros Ligi Kuşadasında yapılan final yarışları ile sona erdi.

Türk atletizminin kış dönemindeki önemli faaliyetleri arasında yer alan Kulüplerarası Kros Ligi Kuşadası`nda yapılan final yarışları ile sona erdi. Kuşadası`nda yapılan yarışlarda bayanlar ve erkekler olmak üzere 16 yaş altı A, 16 yaş altı B, yıldız, genç ve büyükler kategorilerinde toplam 666 sporcu mücadele etti. 
Burada Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursa, İstanbul Büyükşehir Belediye, Ankara ve daha birçok kulüp sporcuları birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler.
Balıkesir`i temsilen Erdek`ten yarışmalara katılan 18 Eylül Ortaokulu Kros Takımı`ndan Rümeysa Öztürk yarışmayı 39. cu bitirerek önemli başarı elde etti.
Yarışmaları değerlendiren Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan, yoğun yarışma döneminde olduklarını belirtip, Kros İl Şampiyonluğunun devamı olan Kocaeli`de düzenlenecek grup-bölge şampiyonluğundan daha iyi derecelerle dönmek istediklerini bildirdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı